Автобус и круизен кораб

8 дни / 7 нощувки / Дати на отпътуване: 25.09.2019 г.
Цена от: 1705 лв.
7 дни / 8 нощувки / Дати на отпътуване: 09.10.2019 г.
Цена от: 1705 лв.
9 дни / 8 нощувки /
Цена от: 2665 лв.